«Ο Ρότζερς θέλει τον Στάριτζ στην Λέστερ»

«Ο Ρότζερς θέλει τον Στάριτζ στην Λέστερ»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα βρετανικά δημοσιεύματα, ο τεχνικός της Λέστερ θέλει τον 29χρονο επιθετικό της Λίβερπουλ, τον οποίο γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στους Ρεντς.

Την περίπτωση του Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Λίβερπουλ καλοβλέπει η Λέστερ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα βρετανικά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Sun» στο σημερινό της φύλλο, αναφέρει ότι ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, γνωρίζει πολύ καλά τον 29χρονο επιθετικό από την κοινή τους θητεία στην Λίβερπουλ και θεωρεί ότι είναι η ιδανική επιλογή για τη γραμμή κρούσης των Αλεπούδων.

Ο Ντάνιελ Στάριτζ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Ρέντς και μέχρι στιγμής η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν του έχει κάνει πρόταση για να ανανεώσει. Όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι οι δύο πλευρές θα ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους, με τον έμπειρο επιθετικό να ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Λέστερ, σύμφωνα πάντα με τους Βρετανούς, είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του, με τον Μπρένταν Ρότζερς να επιθυμεί την απόκτησή του. Όλα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν από το εάν θα παραμείνει ή όχι στην Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ