Σαλάχ: «Πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που οι Μουσουλμάνοι αντιμετωπίζουν τις γυναίκες»

Σαλάχ: «Πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που οι Μουσουλμάνοι αντιμετωπίζουν τις γυναίκες»

Να δείχνουν περισσότερο σεβασμό προς τις γυναίκες ζήτησε ο Μοχάμεντ Σαλάχ από τους Μουσουλμάνους, σε συνέντευξη που παραχώρησε στους «Times».

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποτελεί είδωλο για τους Αιγύπτιους αλλά και για εκατομμύρια Μουσουλμάνους ανά τον κόσμο και τα λόγια του πιθανότατα έχουν τεράστιο αντίκτυπο πάνω τους.

Με βάση αυτό, ο σούπερσταρ της Λίβερπουλ παραχώρησε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί, δεδομένου πως ο Αιγύπτιος «άγγιξε» ένα από τα ευαίσθητα θέματα της μουσουλμανικής θρησκείας.

Συγκεκριμένα, ο άσος τωn «κόκκινων» κατέθεσε τη δική του άποψη πάνω στον τρόπο που οι γυναίκες αντιμετωπίζονται στις χώρες της Μέσης Ανατολής, τονίζοντας πως αυτό πρέπει να αλλάξει.

Όπως δήλωσε, η κακομεταχείριση που βιώνουν οι γυναίκες λόγω της κουλτούρας των συγκεκριμένων χωρών, τον έχει ωθήσει στο να βλέπει πλέον διαφορετικά τις σχέσεις μεταξύ των φύλλων, ενώ δεν δίστασε να επισημάνει πως πλέον υποστηρίζει τις γυναίκες όπως ποτέ άλλοτε.

«Νομίζω πως πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις γυναίκες στην κουλτούρα μας και αυτό δεν είναι επιλογή. Ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι γυναίκες στη Μέση Ανατολή έχει αλλάξει το πως σκέφτομαι για τις σχέσεις μεταξύ ων φύλλων» ήταν τα αρχικά του λόγια για να προσθέσει:

«Υποστηρίζω τις γυναίκες όσο ποτέ, επειδή πιστεύω ότι αξίζουν περισσότερα από όσα δέχονται μέχρι στιγμής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ