Κάρντιφ – Λίβερπουλ 0-2

Κάρντιφ – Λίβερπουλ 0-2

Οι «κόκκινοι» πέρασαν και από το Κάρντιφ χάρη σε γκολ των Βαϊνάλντουμ και Μίλνερ στο δεύτερο ημίχρονο και βρέθηκε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας. Πλέον περιμένει με αγωνία το κλασικό ντέρμπι του Μάντσεστερ μεσοβδόμαδα προκειμένου να δει αν η Γιουνάιτεντ θα κόψει βαθμούς από τη Σίτι.

Η Λίβερπουλ… αγχώθηκε στην έδρα της Κάρντιφ καθώς για 55 λεπτά παρέμενε «στείρα», όμως τελικά κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 και περάσει και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στους 88 βαθμούς οι «κόκκινοι» σε 35 ματς, με τη Μάντσεστερ Σίτι να έχει 86, αλλά και ματς λιγότερο, αυτό με τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (24/4, 22:00).

Το σκορ για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ άνοιξε στο 56′ ο Βαινάλντουμε με «κεραυνό» μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ενώ το 2-0 έγινε στο 81′ από εκτέλεση πέναλτι του Μίλνερ.

Να σημειώσουμε οτι ο Μίλνερ είχε μπει στο ματς μόλις έξι λεπτά νωρίτερα, ενώ την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Σαλάχ.

ΚΑΡΝΤΙΦ: Έθεριτζ, Πελτιέ, Μόρισον, Εκουέλε, Μπένετ, Γκούναρσον, Χόιλετ (83′ Μέρφι), Καμαράσα, Ρολς (79′ Μπακούνα), Μέντεζ-Λενγκ, Νιάς (67′ Ζοχόρ)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ματίπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά (71′ Φαμπίνιο (75′ Μίλνερ)), Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ

Δείτε παρακάτω τις φάσεις της αναμέτρησης

https://twitter.com/LFC/status/1120009081983524866

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ