Ο Στέρλινγκ καλύπτει τα έξοδα κηδείας 13χρονου παίκτη της Κρίσταλ Πάλας

Ο Στέρλινγκ καλύπτει τα έξοδα κηδείας 13χρονου παίκτη της Κρίσταλ Πάλας

Ο Ντάμαρι Ντόουκινς έφυγε από τη ζωή έχοντας χάσει τη μάχη με τη λευχαιμία και ο Ραχίμ Στέρλινγκ τίμησε τη μνήμη ενός καλού του φίλου με έναν πολύ όμορφο τρόπο

Στο παιχνίδι της Αγγλίας κόντρα στην Τσεχία για τα προκριματικά του Euro 2020 και ο Ραχίμ Στέρλινγκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη με 5-0 της ομάδας του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ. Ο άσος της Σίτι δεν έλαμψε μόνο για το χατ-τρικ (σκόραρε στο 24′, στο 62′ και στο 68′, αλλά και για την ξεχωριστή του κίνηση μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος.

Όταν σήκωσε τη φανέλα για να αποκαλύψει μία άλλη η οποία έδειχνε μία φωτογραφία με τον ίδιο κι ένα μικρό παιδί.

Το όνομα του πιτσιρικά; Ντάμαρι Ντόουκινς. Ένα 13χρονο παιδί που αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής της Κρίσταλ Πάλας και έδινε άνισο αγώνα κόντρα στην λευχαιμία.

Ο επιθετικός της Σίτι είχε γνωρίσει το παιδί και την οικογένειά του, ενώ είχε επισκεφθεί αρκετές φορές και το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Παράλληλα στήριξε την προσπάθεια που έγινε για να βρεθεί  συμβατός δότης βλαστοκυττάρων ώστε να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας του μικρού Ντάμαρι.

Ο μικρός δεν τα κατάφερε και ο Στέρλινγκ επέδειξε απίστευτο ήθος και ανθρωπιά αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα της κηδείας.

«Ο Ντάμαρι ήταν ένας ξεχωριστός νέος που άγγιξε πολλές ζωές, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου. Έβλεπε τη θετική πλευρά της ζωής μέχρι τέλους, ήταν ένα παράδειγμα για όλους μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διεθνής Άγγλος στράικερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ