Τσέλσι – Μπέρνλι 2-2

Τσέλσι – Μπέρνλι 2-2

Απρόσμενη γκέλα και μάλιστα εντός έδρας για την Τσέλσι, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Μπέρνλι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Έπειτα από ένα Σαββατοκύριακο, όπου οι Τότεναμ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκαν, θα περίμενε κανείς πως η Τσέλσι, θα «καθάριζε» το παιχνίδι με την Μπέρνλι στο Στάμφορντ Μπριτζ ώστε να πάρει προβάδισμα για μια θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου. Αμ δε..

Οι «μπλε» του Λονδίνου ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την μαχητική ομάδα του Σον Ντάις και βρίσκονται μεν στην 4η θέση της Premier League, ωστόσο δεν κατάφεραν να αποσπαστούν αρκετά από την 5η και 6η θέση της βαθμολογίας.

Και τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στα πρώτα 25 λεπτά, με την Μπέρνλι να είναι αυτή που άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Χέντρικ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς όχι μόνο ισοφάρισαν στο 12′ με τον Καντέ, αλλά προηγήθηκαν με 2-1 δύο λεπτά αργότερα, χάρη σε τέρμα του Ιγκουαϊν. Ο Μπαρνς στο 24′ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Στα επόμενα 75 λεπτά η Τσέλσι βρισκόταν μονίμως σε θέση επίθεσης, ωστόσο με εξαίρεση ένα σουτ του Αθπιλικουέτα στο 69′ που πέρασε ελάχιστα άουτ, δεν κατάφερε να κάνει άλλη κλασική ευκαιρία, με το 2-2 να παραμένει μέχρι τέλους.

Έτσι η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι έφτασε τους 67 βαθμούς, στο +1 από την 5η Άρσεναλ, ωστόσο έχει ματς περισσότερο. Από την άλλη η Μπέρνλι, έφτασε τους 40 βαθμούς και εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ