Ο Πογκμπά ενημέρωσε τους συμπαίκτες του πως φεύγει από τη Γιουνάιτεντ

Ο Πογκμπά ενημέρωσε τους συμπαίκτες του πως φεύγει από τη Γιουνάιτεντ

Ο Πολ Πογκμπά έχει πάρει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φαίνεται πως έχει ενημερώσει ήδη τους συμπαίκτες του για τις προθέσεις του.

Ο Πολ Πογκμπά είναι… φευγάτος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον αυτό δεν κρύβεται. Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα θέλουν τον Γάλλο μέσο να αποχωρεί το προσεχές καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όσο περνάει ο καιρός αυτό γίνεται όλο και πιο εμφανές.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη «L’ Equipe» ο 26χρονος έχει ήδη εκμυστηρευτεί σε μερικούς συμπαίκτες του τις προθέσεις του, κάνοντας σαφές πως στο τέλος της σεζόν θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βρει τρόπους… φυγής από το «Όλντ Τράφορντ».

Την ίδια ώρα, ρεπορτάζ από την Ισπανία τον θέλουν να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Ζινεντίν Ζιντάν βλέπει στο πρόσωπό του τον ηγέτη που θέλει στη μεσαία γραμμή της… νέας «βασίλισσας».

Πάντως, ανοικτό παραμένει και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ιταλία και τη Γιουβέντους, με τους «Μερένχες» όμως να εξακολουθούν να παραμένουν το φαβορί.

Σε περίπτωση όμως που κάποια εκ των δυο θελήσει πράγματι να αποκτήσει τον Γάλλο μέσο, τότε θα πρέπει να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της Γιουνάιτεντ, οι οποίες ανέρχονται γύρω στα 150 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ