Χορός μνηστήρων στα πόδια του Γουέλμπεκ!

Χορός μνηστήρων στα πόδια του Γουέλμπεκ!

Το συμβόλαιο του Γουέλμπεκ με την Αρσεναλ λήγει τον Ιούνιο, με τις Γουέστ Χαμ, Νιούκαστλ και Εβερτον να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του.

Ο Ντάνι Γουέλμπεκ ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για την Αρσεναλ, καθώς τον Νοέμβριο υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο και από τότε βρίσκεται στα… πιτς των Κανονιέρηδων.

Ο 28χρονος επιθετικός, ο οποίος προσπαθεί να επιστρέψει στη δράση, πρόλαβε και αγωνίστηκε μόλις σε 14 παιχνίδια, στα οποία είχε απολογισμό 5 γκολ και 1 ασίστ.

Το συμβόλαιό του με την Αρσεναλ λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και πλέον όλα είναι ανοιχτά, όσον αφορά στο μέλλον του. Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, η ομάδα του Λονδίνου ακόμα δεν του έχει κάνει πρόταση για ανανέωση, γεγονός που τον κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό στις υπόλοιπες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Ηδη μάλιστα αρκετοί σύλλογοι φέρονται να έχουν προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη και να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 28χρονο στράικερ. Συγκεκριμένα, η «mirror» αναφέρει ότι οι Γουέστ Χαμ, Νιούκαστλ και Εβερτον καλοβλέπουν την περίπτωσή του και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του.

Όλα ωστόσο θα εξαρτηθούν από τις κινήσεις της Αρσεναλ. Ο Εμερι πιστεύει στην ποιότητα του Γουέλμπεκ και υπάρχουν συζητήσεις στο εσωτερικό της ομάδας για το αν θα πρέπει να μείνει ο διεθνής στράικερ, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υπόθεσή του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ