Παπασταθόπουλος: «Θέλουμε να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Παπασταθόπουλος: «Θέλουμε να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Στο γεγονός ότι άπαντες στην Άρσεναλ θέλουν να αγωνιστούν στο Champions League στάθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μετά την ήττα των Κανονιέρηδων από την Γούλβς.

H Άρσεναλ ηττήθηκε με 3-1 από την Γούλβς, χάνοντας σημαντικό έδαφος για την κατάληψη της 4ης θέσης, η οποία δίνει εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε ότι η εμφάνιση κόντρα στους Λύκους δεν ήταν η απαιτούμενη για την σημαντικότητα του παιχνιδιού, ενώ υποστήριξε ότι  όλο το βάρος της ευθύνης πέφτει στον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Παράλληλα, ο Έλληνας αμυντικός τόνισε ότι οι άπαντες στην Άρσεναλ θέλουν να αγωνιστούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο παίκτης των Κανονιέρηδων:

«Δεν παίξαμε καλά. Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι από εμάς. Χάσαμε κάποιες εύκολες μπάλες και ξέραμε ότι στην αντεπίθεση είναι μια πολύ καλή ομάδα και πληρώσαμε γι ‘αυτό. Όλοι μας θέλουμε να παίξουμε στο Champions League, θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά δεν είναι εύκολο.

Όλοι οι παίκτες αναλαμβάνουν την ευθύνη. Δεν είμαστε ηλίθιοι. Ξέρουμε ότι δεν παίξαμε καλά. Δεν είναι το πρόβλημα του προπονητή, του συστήματος, δεν είναι τίποτα. Είναι μόνο δικό μας. Αυτή ήταν μια κακή στιγμή για εμάς»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άρσεναλ βρίσκεται στα ημιτελικά του Europa League, εκεί που αντιμετωπίζει την Βαλένθια και αν καταφέρει να το κατακτήσει θα πάρει αυτόματα το εισιτήριο για το επόμενο Champions League, ανεξάρτητα σε τι θέση θα τερματίσει στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ