Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 1-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 1-1

Γιουνάιτεντ και Τσέλσι έμειναν ισόπαλες (1-1) στο Όλντ Τράφορντ, στο ντέρμπι της 4ης θέσης με τους Μπλε του Λονδίνου να κάνουν ένα βήμα πιο κοντά στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Ήττα και αποκλεισμός από την Μπαρτσελόνα για το Champions League, ήττα – διασυρμός από την Έβερτον (4-0), ήττα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ από την Σίτι (2-0), ισοπαλία στο κρίσιμο για την τέταρτη θέση ντέρμπι με την Τσέλσι (1-1).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνάει… κρίση, τις τελευταίες εβδομάδες και δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Μπορεί οι Κόκκινοι Διάβολοι να μην έχασαν από τους Μπλε, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν και το τρίποντο που θα έδιωχνε για λίγο τα σύννεφα πάνω από το κεφάλι του Σόλσκιερ, ο οποίος παρότι ξεκίνησε ιδανικά στον πάγκο της ομάδας, άρχισε… Μουρίνιο να θυμίζει.

Οι γηπεδούχοι κόντρα στην Τσέλσι, το απόγευμα της Κυριακής (28/04), ξεκίνησαν πιο δυναμικά και είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Είχαν μάλιστα προηγηθεί δίκαια, με το γκολ του Χουάν Μάτα μόλις στο 10ο λεπτό του αγώνα, μετά το γύρισμα του Λουκ Σο. Ωστόσο, τρία λεπτά πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, στο 42′, ο Ντε Χέα υπέπεσε ξανά, σε παιδαριώδες (για την κλάση του) λάθος, χαρίζοντας την ισοπαλία στην ομάδα του Σάρι.

Μετά από ένα σουτ του Ρούντιγκερ από τα 30 μέτρα, ο 28χρονος γκολκίπερ έκανε ατυχή επέμβαση και δώρισε το 1-1 στην Τσέλσι. Η μπάλα… ζωντάνεψε στα χέρια του, στρώθηκε στον επερχόμενο Αλόνσο ο οποίος έγραψε το 1-1.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε. Η Τσέλσι άγγιξε την ανατροπή στο 72′ με ένα ωραίο σουτ του Γουίλιαν που πέρασε μόλις άουτ. Στις καθυστερήσεις (93′) η άμυνα των φιλοξενούμενων ανέκοψε την προσπάθεια του Μάρκος Ρόχο και κάπως έτσι το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος.

Η Τσέλσι παρέμεινε στην 4η θέση, στο +2 από την Άρσεναλ και στο +3 από την σημερινή της αντίπαλο και δύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος κρατά την τύχη στα χέρια της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ