Το τρομακτικό ρεκόρ του Φαν Ντάικ στη Λίβερπουλ

Το τρομακτικό ρεκόρ του Φαν Ντάικ στη Λίβερπουλ

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους της εξαιρετικής πορείας της Λίβερπουλ φέτος, γεγονός που φαίνεται ξεκάθαρα σε ένα απίστευτο ρεκόρ που τρέχει οι Ολλανδός αμυντικός.

Ο Φαν Ντάικ είναι τελικά αυτό που έψαχνε η Λίβερπουλ. Ο άνθρωπος που θα έδινε ασφάλεια στα μετόπισθεν, μια ασφάλεια που χρόνια είχαν να αισθανθούν οι Ρεντς. Γιατί ως γνωστόν, η επίθεση των ομάδων του Κλοπ, ποτέ δεν αντιμετώπιζε προβλήματα.

Ο πανύψηλος Ολλανδός στόπερ ήταν κυρίαρχος στα φετινά παιχνίδια της Premier League. Χαρακτηριστικό είναι πως επιλέχθηκε ως ο παίκτης της χρονιάς από τους συναδέλφους του στην Premiership. Σε όλον αυτόν τον… μύθο που χτίζει ο 27χρονος άλλοτε ποδοσφαιριστής της Σαουθάμπτον έρχεται να προσθέσει και ένα απίστευτο στατιστικό.

Ο Φαν Ντάικ στα 36 φετινά ματς πρωταθλήματος και στα 9 τελευταία από την περσινή σεζόν δεν έχει «φάει» ούτε μια ντρίπλα από αντίπαλο. Ούτε ένας από τους αστέρες του αγγλικού πρωταθλήματος δεν έχει καταφέρει να τον περάσει στα ίσα, σε κατάσταση ένας εναντίων ενός.

Αν μη τι άλλο ένα από τα εντυπωσιακότερα ρεκόρ που έχουμε δει σε τέτοιο υψηλό επίπεδο που ενισχύει το ρητό, εν αρχή ην η άμυνα…

https://twitter.com/OptaJoe/status/1122617480638341120

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ