Αζάρ: «Θέλω να παίξω στο Champions League και… θα παίξουμε» (vid)

Αζάρ: «Θέλω να παίξω στο Champions League και… θα παίξουμε» (vid)

«Ντρίμπλα» σε έμμεση ερώτηση για το μέλλον του έκανε ο Εντέν Αζάρ, δείχνοντας πως δεν έχει διάθεση για... ξεκάθαρες απαντήσεις.

Με… διπλωματικό τρόπο απάντησε ο Εντέν Αζάρ στα σενάρια που τον συνδέουν με τη Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Βέλγος αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο των «Μερένχες» για τη θερινή μεταγραφική περίοδο, όμως ο ίδιος εξακολουθεί να παραμένει αναποφάσιστος σχετικά με το μέλλον του, κάτι που επιβεβαίωσε εμμέσως και στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τη Γιουνάιτεντ.

Κληθείς να τοποθετηθεί πάνω στις πιθανότητες που έχει η Τσέλσι να συμμετάσχει στο Champions League της επόμενης περιόδου, ο 28χρονος απάντησε:

«Πρώτα απ’ όλα η Τσέλσι πρέπει να παίζει κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ γιατί πρόκειται για μια από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο. Θέλω κι εγώ φυσικά να παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε… θα παίξουμε εκεί» ήταν τα λόγια του, αφήνοντας… μετέωρο το με ποια ομάδα θα αγωνίζεται.

Πάντως, για το μέλλον του Αζάρ ρωτήθηκε και τεχνικός των «μπλε», Μαουρίσιο Σάρι, ο οποίος τόνισε πως «θα σεβαστώ την απόφασή του, όποια κι αν είναι αυτή…».

Hazard on future

"I want to play in the Champions League. We will" 😉Eden Hazard confident of playing Champions League football for Chelsea next season… More: skysports.tv/WRYXs5

Δημοσιεύτηκε από Sky Sports Football στις Κυριακή, 28 Απριλίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ