Σκόουλς για Πογκμπά: «Νομίζει πως είναι ο κορυφαίος»

Σκόουλς για Πογκμπά: «Νομίζει πως είναι ο κορυφαίος»

Με σκληρό τρόπο μίλησε ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς για τον Πολ Πογκμπά.

Με σκληρά λόγια μίλησε ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, για τον Πογκμπά.

Ο Γάλλος χαφ έχει ακούσει τα εξ αμάξης τη φετινή σεζόν για την πρωτόγνωρη απάθεια που βγάζει εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να «ψάχνεται» να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ δείχνουν πως δεν έχει σε καμία περίπτωση το μυαλό του στη Γιουνάιτεντ.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να προκληθεί το ξέσπασμα του παλαίμαχου άσου των «κόκκινων διάβολων», ο οποίος δεν… χαρίστηκε στον 26χρονο.

Ειδικότερα, ο Άγγλος τόνισε πως ο Πογκμπά χρειάζεται έναν καλό παίκτη δίπλα του για να αναδειχθεί, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσει να είναι… αιθεροβάμων, νομίζοντας πως είναι ο κορυφαίος.

«Όλα αυτά τα χρόνια έχουν φύγει μεγάλοι παίκτες από τη Γιουνάιτεντ και δεν επηρεάστηκε η ομάδα, όπως ο Κιν, ο Μπέκαμ, ο Κριστιάνο και ο Φαν Νίστελροϊ. Όλοι ξέρουμε τον Πογκμπά και μιλάμε για τις δυνατότητές του, αλλά είναι πλέον 26 ετών και πρέπει να αρχίσει να αποδίδει κάθε εβδομάδα» τόνισε αρχικά ο Σκόουλς για να συνεχίσει:

«Ίσως χρειάζεται δίπλα του έναν Μπράιαν Ρόμπσον ή έναν Ρόι Κιν για να τον… γκαζώνει κάποιες φορές. Αν δεν βρεθεί ένας τέτοιος, απλά θα συνεχίσει να βρίσκεται στο δικό του φανταστικό κόσμο και θα νομίζει πως είναι ο κορυφαίος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ