Τελική πρόταση της Γιουνάιτεντ σε Μάτα

Τελική πρόταση της Γιουνάιτεντ σε Μάτα

Την τελική της προσφορά κατέθεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Χουάν Μάτα, με τον Ισπανό να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους.

Την τελική της πρόταση κατέθεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Χουάν Μάτα για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του Ισπανού ολοκληρώνεται στο τέλος της περιόδου, με τις δυο πλευρές να αδυνατούν να έρθουν σε συμφωνία για επέκταση, παρά τις πολύμηνες διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα πάντως με τη «manchestereveningnews» οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι πρόθυμοι για μια τελευταία απόπειρα να μεταπείσουν τον Ισπανό, η οποία όμως θα είναι και η τελευταία τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η πρόταση αφορά συμφωνία για ακόμα ένα έτος με οψιόν ανανέωσης για ένα επιπλέον, με τους «κόκκινους διάβολους» να είναι αισιόδοξοι πως βρήκαν τελικά τη χρυσή τομή που θα δώσει τη λύση.

Από την πλευρά του, ο 31χρονος παραμένει ήρεμος για τις εξελίξεις και παρά το γεγονός πως επιθυμούσε κλειστό διετές συμβόλαιο, η πρόταση της Γιουνάιτεντ παραμένει αρκετά θελκτική για τον ίδιο.

Πάντως, σε περίπτωση που τελικά πάρει την απόφαση να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, τότε ο σύλλογος αναμένεται να του προσφέρει και μια θέση στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μετά το τέλος της καριέρας του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ