Η Βασιλεία «γλεντάει» τον… Κλοπ (pic)

Η Βασιλεία «γλεντάει» τον… Κλοπ (pic)

Με χιουμοριστική διάθεση απάντησε η Βασιλεία στα σενάρια που τη συνδέουν με τον... Γιούργκεν Κλοπ.

Στις 9 Νοεμβρίου του 2015 ο Γιούργεκν Κλοπ είχε ζητήσει την υπομονή του κοινού του «Άνφιλντ», τονίζοντας πως μέσα σε μια τετραετία η Λίβερπουλ θα έχει κατακτήσει τουλάχιστον έναν τίτλο με εκείνον στον πάγκο.

«Δώστε μας λίγο χρόνο να δουλέψουμε, αλλά όταν θα κάθομαι εδώ σε τέσσερα χρόνια, πιστεύω πως θα έχουμε τουλάχιστον έναν τίτλο. Διαφορετικά, θα πάω να δουλέψω στην Ελβετία» είχε δηλώσει ο Γερμανός και τα λόγια του κοντεύουν να του γυρίσουν… μπούμερανγκ.

Περίπου τέσσερα χρόνια αργότερα, η Λίβερπουλ εξακολουθεί να μην έχει κατακτήσει κάποιο τρόπαιο, ενώ παρά την εξαιρετική της πορεία τη φετινή σεζόν, συγκεντρώνει εκ νέου περιορισμένες πιθανότητες να πανηγυρίσει είτε το πρωτάθλημα είτε το Chaampions League.

Με βάση τα παραπάνω, κάποιοι ανέτρεξαν στα σχόλια που είχε κάνει ο 51χρονος τεχνικός, υποστηρίζοντας με χιουμοριστικό ύφος πως πλέον ο Κλοπ πρέπει να ετοιμάζει βαλίτσες για… Βασιλεία.

Ο ελβετικός σύλλογος πάντως δεν έχασε με τη σειρά του την ευκαιρία να μπει και εκείνος στο… παιχνίδι, ρίχνοντας «άκυρο» στον τεχνικό της Λίβερπουλ.

«Είναι τιμή μας που ο κ. Κλοπ φαίνεται να ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελβετία και που πολλοί από σας προτείνετε τη Βασιλεία ως επόμενη ομάδα του. Όμως είμαστε χαρούμενοι με τον τωρινό μας προπονητή» έγραψε χαρακτηριστικά η Βασιλεία στο Twitter της.

https://twitter.com/FC_Basel_en/status/1123871699395600385

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ