Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Ναμπί Κεϊτά

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Ναμπί Κεϊτά

Τις υπηρεσίες του Ναμπί Κεϊτά φαίνεται πως θα στερηθεί ο Γιούργκεν Κλοπ, αφού ο μέσος από τη Γουινέα τραυματίστηκε και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα για την κατάσταση του Ναμπί Κεϊτά για τη Λίβερπουλ, μετά τον τραυματισμό του στη βουβωνική χώρα στον αγώνα του Champions League απέναντι στη Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο μέσος από τη Γουινέα αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και έτσι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ούτε στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση της Premier League, ούτε για τον επαναληπτικό κόντρα στους «μπλαουγκράνα» για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πλέον οι «κόκκινοι» χάνουν έναν πολύτιμο παίκτη στο κέντρο τους, κάτι που μπορεί να αποβεί μοιραίο μιας και ο Κεϊτά είχε εξελιχθεί σε βασικό γρανάζι στη «μηχανή» του Γερμανού τεχνικού, βοηθώντας, κατά πολύ, στην εικόνα που είχε Λίβερπουλ.

Τη φετινή σεζόν ο Αφρικανός έχει αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια μέσα στη σεζόν, καταφέρνοντας να σκοράρει 3 φορές, μοιράζοντας και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ