Μπενίτεθ: «Είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας κόντρα στη Λίβερπουλ»

Μπενίτεθ: «Είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας κόντρα στη Λίβερπουλ»

Ο Ράφα Μπενίτεθ σχολίασε το επικείμενο ματς της Νιουκάστλ με την Λίβερπουλ, τονίζοντας ότι οι σχέσεις του με τους Reds δεν θα τον εμποδίσουν από το να διεκδικήσει τη νίκη

Η Νιουκάστλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ αύριο Σάββατο (04/05) για την 37η αγωνιστική της Premier League και ο Ράφα Μπενίτεθ, ανέφερε πως άπαντες στην ομάδα του θέλουν να κερδίσουν το ματς με τους Reds.

Ο Ισπανός προπονητής τόνισε ότι παρά τις όποιες σχέσεις του με την ομάδα του Μέρσισαϊντ είναι επαγγελματίας και θα διεκδικήσει το «τρίποντο» της νίκης. Θυμίζουμε ότι ο πολύπειρος κόουτς ήταν στο τιμόνι της Λίβερπουλ από το 2004 έως το 2010.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Η σχέση μου με την πόλη του Λίβερπουλ, την ομάδα και τους οπαδούς θα μείνει εκεί. Έχω ξαναπαίξει κόντρα στη Λίβερπουλ με την Τσέλσι, με τη Νιουκάστλ και πρέπει απλά να κάνουμε τη δουλειά μας. Παίζουμε σε ένα γήπεδο με 52 χιλιάδες οπαδούς, είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς. Όλοι καταλαβαίνουν πως είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι», είπε αρχικά.

Για την Λίβερπουλ: «Κάνουν μια εξαιρετική σεζόν. Μπορούσες να το δεις και κόντρα στην Μπαρτσελόνα, μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, ότι ήταν πολύ επιθετικοί και είχαν τον έλεγχο για μεγάλο διάστημα, μέχρι ο Μέσι να κάνει την διαφορά. Το να κατακτήσει η Λίβερπουλ την Πρέμιερ Λιγκ θα ήταν τεράστιο γι’ αυτούς»

Για την φετινή χρονιά της Νιουκάστλ: «Νομίζω ότι η φετινή μας σεζόν ήταν ξεχωριστή. Δεν ξεκινήσαμε καλά και θυμάμαι τις ερωτήσεις που μου κάνατε για το γεγονός ότι πάμε καλύτερα εκτός έδρας. Σιγά σιγά άρχισε να γίνεται το αντίθετο και γι αυτό ο κόσμος διασκέδαζε περισσότερο τα παιχνίδια μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ