Μπόρνμουθ – Τότεναμ 1-0

Μπόρνμουθ – Τότεναμ 1-0

Με ένα γκολ του Νέιθαν Άκε στο 91΄ η Μπόρνμουθ επικράτησε της Τότεναμ με 1-0 και την έβαλε σε μπελάδες για το επόμενο Champions League.

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Τότεναμ! Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο ηττήθηκε και από την ψυχωμένη Μπόρνμουθ και πλέον κινδυνεύει σοβαρά να χάσει την θέση στην τετράδα της Premier League.

Τα «κεράσια» ήταν ανώτερα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, εκμεταλλεύτηκαν πλήρως τις δυο αποβολές των Λονδρέζων και πέτυχαν μια σημαντική νίκη. Από την άλλη τα Σπιρούνια μετά την ήττα παρέμειναν στους 70 βαθμούς και σε περίπτωση που η Τσέλσι επικρατήσει της Γουότφορντ θα υποχωρήσουν στην τέταρτη θέση.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε εξαιρετική μέρα τον 19χρονο Μαρκ Τράβερς, ο οποίος έκανε ντεμπούτο και σε αρκετές περιπτώσεις με ωραίες αποκρούσεις σε ευκαιρίες των Σον, Αλι και Λούκας κράτησε το μηδέν για την Μπόρνμουθ.

Δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα του βόρειου Λονδίνου έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Σον, είδε απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς μετά από φάουλ που έκανε νευρίασε και έσπρωξε τον Λερμά.

Με τις αρχές του δευτέρου ο Ποτσετίνο έριξε στο ματς τον Φόιθ, αλλά ο Ισπανός έμεινε στο αγωνιστικό χώρο μόλις δύο λεπτά στο ματς μιας και αντίκρισε κι αυτός την (απευθείας) κόκκινη κάρτα του διαιτητή, αφήνοντας την Τότεναμ με 9 παίκτες.

Μετά από αυτό οι Λονδρέζοι είχαν κυρίως παθητικό ρόλο στο ματς, ωστόσο δεν απειλήθηκαν καθόλου από την Μπόρνμουθ. Ο αγώνας έδειχνε πως πήγαινε για 0-0, ωστόσο στο 91΄ η κεφαλιά του Άκε έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τους γηπεδούχους. Παρόλο αυτά το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν εντελώς διαφορετικό με τον Κρεγκ Πόσον να αρνείται πέναλτι πάνω στον Ντέλε Άλι στην απέναντι περιοχή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπόρνμουθ: Τρέιβερς, Ακέ, Κουκ, Σίμπσον, Σμιθ, Κλάιν, Άιμπ (77′ Μουσέ), Λέρμα, Φρέιζερ, Κινγκ, Γουίλσον

Τότεναμ: Γιορίς, Τρίπιερ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ (46′ Γουανιάμα), Ρόουζ, Σισοκό (82′ Ντέιβις), Ντάιερ (46′ Φόιθ), Έρικσεν, Ντέλε, Λούκας Μόουρα, Σον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ