Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι : Ένταση στα αποδυτήρια μετά το ματς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι : Ένταση στα αποδυτήρια μετά το ματς

Μετά το τέλος του ντέρμπι του Μάντσεστερ, έγινε ο κακός χαμός στα αποδυτήρια του Ολντ Τράφορντ, με ρίψεις αντικειμένων, διαπληκτισμούς, ακόμα και τραυματισμούς ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν απογοητευμένος μετά την εντός έδρας ήττα της Γιουνάιτεντ από την Σίτι με 2-1, αφού ουσιαστικά οι πολίτες καθάρισαν την υπόθεση τίτλος.

Μετά την λήξη του ματς, κι ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια άκουσε φωνές και πανηγυρισμούς από την πλευρά των ανθρώπων της Σίτι και ενοχλήθηκε από την στάση των πολιτών.

O Special One τρελάθηκε από την φασαρία που έκαναν οι παίκτες της Σίτι και πλησίασε στα αποδυτήρια των πρωτοπόρων της Premier League απαιτώντας σεβασμό. Τότε ο Έντερσον απώθησε τον Μουρίνιο και του ζήτησε τον λόγο και ο Πορτογάλος έγινε πυρ και μανία.

Μετά τον διαπληκτισμό ανάμεσα στους δύο, προκλήθηκε σύρραξη με τη συμμετοχή 20 και πλέον ατόμων, αφού πήγαν και παίκτες της Γιουνάιτεντ να προστατεύσουν τον προπονητή τους. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο διότι οι δύο ομάδες ήρθαν στα χέρια, οι παίκτες της Σίτι άρχισαν να πετούν αντικείμενα, ενώ λίγο αργότερα το ίδιο συνέβη και από την πλευρά των κόκκινων διάβολων.

Από τα σοβαρά επεισόδια που προκλήθηκαν, ο Μουρίνιο κατέληξε βρεγμένος με νερό και γάλα, αφού οι ρίψεις αντικειμένων ήταν ανεξέλεγκτες, ενώ ο βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα, Μίκελ Αρτέτα, χτύπησε στο πρόσωπο σε ένα καυγά με αρκετό ξύλο. Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αλλά και της αστυνομίας, η οποία κοιτούσε έντρομη την έναρξη των επεισοδίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ