Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Σαλάχ (vid)

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Σαλάχ (vid)

Ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ συγκρούστηκε με τον πορτιέρο της Νιούκαστλ και έμεινε πεσμένος στο χορτάρι για αρκετά λεπτά, προτού αποχωρήσει με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Ατυχος στάθηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για την 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο!

Συγκεκριμένα, στο 68’ ο σούπερ σταρ των Ρεντς πήγε να πάρει την κεφαλιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά δεν είδε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Μάρτιν Ντουμπράβκα, ο οποίος βγήκε με φόρα για να διώξει την μπάλα και έπεσε πάνω στον Αιγύπτιο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο ηγέτης της Λίβερπουλ, ο οποίος μάλιστα έμεινε για αρκετά λεπτά πεσμένος στο χορτάρι. Το ιατρικό επιτελείο της αγγλικής ομάδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια τον τοποθέτησε στο φορείο και τον βοήθησε να βγει εκτός των τεσσάρων γραμμών. Ο τεχνικός των Ρεντς προχώρησε αναγκαστική αλλαγή, βάζοντας τον Οριγκί στη θέση του Σαλάχ, με τον Βέλγο στο 86′ να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του! Όπως είναι λογικό ο τραυματισμός του Σαλάχ έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό και αγωνία στον Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και στους φίλους της Λίβερπουλ.

Δείτε το βίντεο:

Και τις φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ