Άρσεναλ – Μπράιτον 1-1

Άρσεναλ – Μπράιτον 1-1

Συνεχίζει το κακό της σερί η Άρσεναλ που της κόστισε την έξοδο στο ερχόμενο Champions League  μέσω Premier League, αφού σκόνταψε εντός έδρας (1-1) κόντρα στην Μπράιτον.

Η Άρσεναλ υποδέχτηκε την Μπράιτον στο Έμιρεϊτς, θέλοντας αποκλειστικά και μόνο τη νίκη για να συνεχίσει να έχει ελπίδες 4άδας μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Αυτό τελικά δεν θα συμβεί μιας και οι παίκτες του Έμερι απέτυχαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς για 4η σερί αγωνιστική. Μπορεί οι Κανονιέρηδες να άνοιξαν το σκορ με τον Ομπαμεγιάνγκ μόλις στο 9’ (πέναλτι). Δεν κατάφεραν όμως να μετουσιώσουν σε γκολ καμία από τις υπόλοιπες ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Αντ’ αυτού η ασταθέστατη άμυνα των Λονδρέζων άφησε και πάλι το στίγμα της, δεχόμενη γκολ από τον Μάρεϊ στο 61’ επίσης με πέναλτι. Το ματς από το σημείο αυτό και μετά θα μπορούσε να καταλήξει υπέρ και των δύο ομάδων, ωστόσο έμεινε στο Χ (1-1).

Κάπως έτσι η Άρσεναλ έμεινε εκτός 4άδας και ο μόνος τρόπος να κουνηθεί το σεντόνι στο Έμιρεϊτς, είναι μέσω της κατάκτησης του Europa League.

https://streamable.com/d693l

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ