Κομπανί: «Δεν έφτασα εδώ για να μου λένε πότε να σουτάρω»

Κομπανί: «Δεν έφτασα εδώ για να μου λένε πότε να σουτάρω»

Ο Βενσάν Κομπανί χάρισε τη νίκη στη Σίτι με ένα καταπληκτικό γκολ και σε δηλώσεις του ανέφερε πως κάποιοι συμπαίκτες του, του είπαν να μην σουτάρει.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Λέστερ με σκορ 1-0, χάρη σε ένα απίστευτο γκολ του κεντρικού αμυντικού της, Βενσαν Κομπανί, κάνοντας έτσι ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο 33χρονος Βέλγος, στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης με τις «αλεπούδες» εξαπέλυσε έναν… κεραυνό και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κάσπερ Σμάιχελ για το 1-0. Ο Κομπανί σε δξηλώσεις του μετά το ματς ανέφερε κάποιοι του είπαν να μην σουτάρει, όμως εκείνος το έκανε.

Ακόμη ανέφερε πως δεν έχει φτάσει σε αυτό το σημείο της καριέρας του για να του λένε οι πιο μικροί σε ηλικία συμπαίκτες του πότε θα πρέπει να σουτάρει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Άκουσα κάποιους να μου λένε να μη σουτάρω. Αλλά δεν έφτασα τόσο μακριά στην καριέρα μου για να έχω τους πιτσιρικάδες συμπαίκτες μου να μου δίνουν άδεια να σουτάρω ή όχι. Έλεγα εδώ και 15 χρόνια πως θα πετύχω ένα τέτοιο γκολ και έγινε.

Είχαμε ανάγκη κάτι εξαιρετικό για να νικήσουμε τη Λέστερ. Κανένας δεν περίμενε να σκοράρω, αλλά πίστεψα στο πόδι μου και τα κατάφερα. Ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ