Αυτός είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της Άρσεναλ

Αυτός είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της Άρσεναλ

Ο Εντού Γκασπάρ θα είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της Άρσεναλ, όπως υποστηρίζει η UOL Esporte.

Μετά από πολύμηνη έρευνα, φαίνεται πως τελικά η Άρσεναλ βρήκε το κατάλληλο όνομα για αναλάβει στο πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Σύμφωνα με το UOL Esporte αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώην μέσο των Λονδρέζων, Εντού Γκασπάρ, ο οποίος αναμένεται να πιάσει δουλειά στην νέα του ομάδα από τον προσεχή Ιούλιο.

Το όνομα του παλαίμαχου άσου είχε ακουστεί και στο παρελθόν για τους «κανονιέρηδες», όμως παρέμενε διστακτικός σχετικά με το αν έπρεπε να αποχωρήσει από την Εθνική Βραζιλίας.

Μετά το «φιάσκο» όμως με τον Μόντσι αλλά και την αποχώρηση του Σβεν Μισλιντάτ από τη θέση του αθλητικού διευθυντή, η Άρσεναλ έκανε τα πάνδεινα για να πείσει τον 40χρονο και τελικά κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι».

Πλέον, ο Γκασπάρ πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα μόλις τελειώσει τις υποχρεώσεις του με τη Σελεσάο και μετά τη λήξη του Κόπα Αμέρικα.

Πάντως, ο βραζιλιάνος έχει ήδη προλάβει να κλείσει την πρώτη του μεταγραφή για χάρη της Άρσεναλ, καθώς αναμένεται να φέρει μαζί του και τον συμπατριώτη του από την ομάδα της Ιτουάνο, Γκαμπριελ Μαρτινέλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ