Κλοπ: «Αν η Μπράιτον δεν είναι 3-0 στο 88′, να μην πανηγυρίσει ο κόσμος»

Κλοπ: «Αν η Μπράιτον δεν είναι 3-0 στο 88′, να μην πανηγυρίσει ο κόσμος»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θέλει να επηρεάσει ο κόσμος της Λίβερπουλ την ομάδα, πανηγυρίζοντας για το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μπράιτον.

Η Λίβερπουλ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γουλβς στην τελευταία αγωνιστική της Premier League, κι από εκεί και πέρα να περιμένει ένα… τεράστιο δώρο από την Μπράιτον που κοντράρεται με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μάντσεστερ Σίτι.

Αν οι Πολίτες πάρουν τη νίκη, τότε δεν τους ενδιαφέρει κάτι άλλο και θα πάρουν ακόμα ένα πρωτάθλημα, το δεύτερο διαδοχικό.

Ο προπονητής των Reds, Γιούργκεν Κλοπ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της τελευταίας στροφής του αγγλικού πρωταθλήματος, τόνισε πως δεν θέλει ο κόσμος της ομάδας να την επηρεάσει, αντιδρώντας σε οποιαδήποτε εξέλιξη του αγώνα της Σίτι με την Μπράιτον.

«Αν η Μπράιτον δεν είναι 3-0 στο 88′, θα πρότεινα στους οπαδούς μας να μη φωνάξουν και να μην πανηγυρίσουν. Γιατί σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του αγώνα, απλά θα είναι… πληροφορία, η οποία δεν θα γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί» ανέφερε.

«Αυτή που ολοκληρώνεται είναι μια εβδομάδα μεγάλων ποδοσφαιρικών στιγμών θα έλεγα. Όχι θαυμάτων. Έχουμε και την Κυριακή μπροστά μας και μακάρι να ζήσουμε ακόμα μια μεγάλη στιγμή. Το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, πάντως, είναι να πάρουμε τη νίκη. Δεν εξαρτάται από εμάς. Η Σίτι αν νικήσει, κατέκτησε τον τίτλο…» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ