Γκουαρδιόλα: «Δεν πιστεύαμε στην ανατροπή όταν βρεθήκαμε 7 βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ»

Γκουαρδιόλα: «Δεν πιστεύαμε στην ανατροπή όταν βρεθήκαμε 7 βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ»

Τη φετινή πορεία της Μάντσεστερ Σίτι σχολίασε ο προπονητής της Πεπ Γκουαρδιόλα τονίζοντας ότι είναι όνειρο που ο τίτλος πλέον βρίσκεται στα χέρια της με νίκη επί της Μπράιτον.

Η Σίτι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Μπράιτον και όχι στο τι κάνει η Λίβερπουλ, σύμφωνα τον Καταλανό άσο.

Ο έμπειρος τεχνικός της Σίτι στάθηκε στην μεγάλη ανατροπή που έκανε η ομάδα του παρότι βρέθηκε επτά βαθμούς πίσω τονίζοντας ότι δεν περίμενε ότι η ομάδα θα βρεθεί στη θέση που είναι τώρα.

«Αν κερδίσουμε δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε τίποτα άλλο. Γιατί κάτι άλλο να αποσπά την προσοχή μας;» ανέφερε ο τεχνικός της Σίτι, ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά πως δεν θα έχει στραμμένη την προσοχή του στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ.

«Είναι ένα όνειρο το να βρισκόμαστε εδώ. Η ομάδα κέρδισε 13 ματς στη σειρά για να βρεθεί στην κορυφή ξανά. Όταν βρεθήκαμε επτά βαθμούς πίσω από την Λίβερπουλ δεν περίμενα ότι θα βρεθούμε στην θέση που είμαστε τώρα.

Για αυτό είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα» τόνισε ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος μετά από καιρό είδε τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και έτσι είναι ξανά διαθέσιμος, μετά τις 20 Απριλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ