Φαν Ντάικ: «Να νικήσουμε τη Γουλβς και… ποτέ δεν ξέρεις»!

Φαν Ντάικ: «Να νικήσουμε τη Γουλβς και… ποτέ δεν ξέρεις»!

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ξέρει ότι οι πιθανότητες για τον τίτλο δεν είναι υπέρ της ομάδας του όμως δεν σταματάει να ελπίζει ως την τελευταία στιγμή.

Τελευταία αγωνιστική αύριο στην Αγγλία και η Λίβερπουλ περιμένει γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι για να μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Σενάριο που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, κάτι που ξέρει καλά και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ο οποίος πάντως σε δηλώσεις του δεν έκρυψε ότι έχει μια κρυφή ελπίδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός των «reds»:

«Υπάρχουν πιθανότητες, όμως θα πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές. Όλοι περιμένουν πως η Σίτι θα νικήσει, σύμφωνα με την εικόνα που έχει δείξει σε όλη τη σεζόν. Ποτέ δεν ξέρεις όμως… Αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε είναι να εστιάσουμε στο παιχνίδι με τη Γουλβς και να νικήσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός αμυντικός και συνέχισε:

«Όλοι μιλούν για την Μπράιτον και αν μπορεί να κάνει κάτι, όμως εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που θα συναντήσουμε, διότι η Γουλβς πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν και δυσκόλεψε όλες τις ομάδες. Για αυτό το λόγο άλλωστε βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία (7η θέση).

Παίζουμε στην έδρα μας, είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να νικήσουμε. Πρώτα πρέπει να κάνουμε τη δική μας δουλειά και μετά να δούμε τι συνέβη στο Μπράιτον. Έχουμε αποδείξει σε όλη τη σεζόν ότι δεν τα παρατάμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια. Έχουμε πίστη, κάνοντας σωστά τα πράγματα. Κάποιες φορές χρειάζεται και λίγη τύχη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ