Αποχαιρέτησε τη Γιουνάιτεντ ο Ερέρα (vid)

Αποχαιρέτησε τη Γιουνάιτεντ ο Ερέρα (vid)

Ο Άντερ Ερέρα αποχαιρέτησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο που αναρτήθηκε στα social media των «κόκκινων διάβολων».

Το τέλος της θητείας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανήγγειλε ο Άντερ Ερέρα μετά από παρουσία πέντε ετών στο αγγλικό κλαμπ.

Ήταν κοινό μυστικό πως ο Ισπανός πρόκειται να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διάβολους» το προσεχές καλοκαίρι, καθώς δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Πλέον, ο 29χρονος επισημοποίησε το γεγονός της αποχώρησής του λίγες ώρες πριν το τελευταίο του παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Κάρντιφ.

Μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, ο Ισπανός αποχαιρέτησε τον σύλλογο, τονίζοντας πως ήταν μεγάλη τιμή για τον ίδιο να αγωνίζεται με την φανέλα της καλύτερης ομάδας στην Αγγλία.

«Ένιωσα ιδιαίτερος όταν άκουσα το όνομά μου να γίνεται σύνθημα. Ένιωσα περήφανος όταν οι οπαδοί αποφάσισαν ότι ήμουν και εγώ μέρος αυτής της εκπληκτικής ιστορίας. Κάθε φορά που εκπροσωπούσα αυτήν την ομάδα, σε όλα τα παιχνίδια, στις νίκες και στις ήττες- ακόμα και όταν δεν μπορούσα να βοηθήσω στο χορτάρι- καταλάβαινα τι σήμαινε αυτή η ομάδα.

Θα θυμάμαι και τα περίπου 200 παιχνίδια που έπαιξα φορώντας αυτή τη φανέλα. Διότι το να παίζεις στην κορυφαία ομάδα της Αγγλίας ήταν πραγματική τιμή. Σας ευχαριστώ για αυτά τα 5 υπέροχα χρόνια» είπε στο «αντίο»του Ερέρα, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία για λογαριασμό της Παρί.

https://twitter.com/ManUtd/status/1127136776114638848

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ