Η ιδιαίτερη εντολή του Πεπ Γκουαρδιόλα στους συνεργάτες του

Η ιδιαίτερη εντολή του Πεπ Γκουαρδιόλα στους συνεργάτες του

Απόψε (12/5) θα κριθεί ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο στην Αγγλία, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να δίνει μια αυστηρή εντολή στους συνεργάτες του.

Ο πρωταθλητής της Premier League θα κριθεί απόψε (12/5, 17:00), καθώς είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική, όπου θα μάθουμε ποια εκ των Μάντσεστερ Σίτι ή Λίβερπουλ θα κατακτήσουν την κορυφή στην Αγγλία.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα υποδεχθεί τη Γουλβς στο «Άνφιλντ» και αναζητά μόνο τη νίκη σε συνδυασμό με ένα στραβοπάτημα των «πολιτών» για να βρεθούν εκείνοι πρώτοι στη βαθμολογία και να πανηγυρίζουν τον τίτλο.

Από την άλλη το σύνολο του Πεπ Γκουρδιόλα θα αγωνιστεί κόντρα στη Μπράιτον θέλοντας μόνο τους τρεις βαθμούς ώστε να παραμείνει στην κορυφή και να κερδίσει το πρωτάθλημα. Για το λόγο αυτός ο Ισπανός τεχνικός έδωσες μια συγκεκριμένη εντολή.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Sun», ο 48χρονος προπονητής είπε στους συνεργάτες του να μην παρακολουθούν την εξέλιξη του παιχνιδιού των «κόκκινων», απαγορεύοντας τους να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Ο Γκουαρδιόλα δεν θέλει να επηρεάσει κανείς τους παίκτες και θα περιμένει να μάθει τα καλά ή τα κακά νέα με την ολοκλήρωση όλων των παιχνιδιών του, για πολλούς, κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ