Ο απίθανος κ. Γκουαρδιόλα (pic)

Ο απίθανος κ. Γκουαρδιόλα (pic)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έφτασε τα 8 εγχώρια πρωταθλήματα στις 10 σεζόν του στην προπονητική κι έγινε ο πρώτος κόουτς στην Ιστορία που κατακτά back to back πρωταθλήματα σε Ισπανία, Γερμανία και Αγγλία!

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα κατέκτησε το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα Αγγλίας με τον Καταλανό κόουτς να γράφει Ιστορία!

Ο Πεπ και οι ιδέες του βρίσκουν εφαρμογή σε κάθε πρωτάθλημα, σε κάθε σύλλογο.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά τις Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα δείχνει σαν μια άρτια ρυθμισμένη μηχανή που μπορεί να ξεπεράσει κάθε δυσκολία κι αυτό πιστώνεται σχεδόν εξ’ ολοκλήρου στον πολύπειρο προπονητή.

Ο Καταλανός με τη δεύτερη κούπα τους με τους Πολίτες έφτασε τα 8 πρωτάθλημα στην καριέρα του στην προπονητική…

Επιπλέον, έγινε μόλις ο τρίτος μάνατζερ στην Αγγλία που κάνει back to back σε τίτλους μετά τους Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά το πιο σπάνιο…

Έγινε ο πρώτος προπονητής στην Ιστορία του αθλήματος που κάνει το back to back σε τρία από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης!

Δείτε το σχετικό tweet:

https://twitter.com/Squawka/status/1127608118978990080?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1127608118978990080&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fpodosfairo%2Fpremier-league%2Farticle%2F597003%2Fgkoyarntiola-o-arxontas-ton-daxtylidion

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ