Κλοπ: «Κανείς δεν κλαίει εδώ…»

Κλοπ: «Κανείς δεν κλαίει εδώ…»

Ικανοποιημένος τόσο από τη βαθμολογική συγκομιδή όσο και από την δουλειά που έκαναν οι παίκτες του εμφανίστηκε ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ

Η Λίβερπουλ μπορεί να μάζεψε 97 βαθμούς στην Premier League αλλά τερμάτισε… δεύτερη, πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι που κατέκτησε το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα.

Ο Γιούγκεν Κλοπ σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγγλικού πρωταθλήματος σχολίασε τη σεζόν των Reds αναφέροντας τα εξής:

«Όχι ιδιαίτερα. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από αυτό που κάναμε. Είναι μια ιδιαίτερη σεζόν, καλύτερη από αυτή που έκανα με την ομάδα μου όταν κερδίσαμε το πρωτάθλημα στη Γερμανία (σ.σ. Ντόρτμουντ), αλλά δεν μπορώ να παραβλέψουμε ότι μια άλλη ομάδα ήταν καλύτερη».

Εν συνεχεία τόνισε:«Αν ο αντίπαλος είναι η Μάντσεστερ Σίτι, τα πράγματα είναι δύσκολα. Ήμασταν τυχεροί σε κάποιες στιγμές, εκείνοι επίσης, δεν μπορούσαμε να τους ξεφύγουμε, δεν μπορούσαν να μας ξεφύγουν, αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τη σεζόν και τη συγκομιδή πόντων. Κανείς δεν κλαίει εδώ».

Παράλληλα, ο Γερμανός τεχνικός έδωσε το έναυσμα για τη νέα χρονιά δείχνοντας τρελή εμπιστοσύνη στους παίκτες του.

«Οι παίκτες που ήταν εδώ και την περυσινή σεζόν έκαναν απίστευτα βήματα προόδου. Το είπα ήδη στα παιδιά: Αν κάνουμε τα ίδια βήματα προόδου ξανά του χρόνου, τότε η φετινή θα είναι απλά μια σεζόν»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ