Στενό πρέσινγκ της Τότεναμ σε Ρόμα για θαυματουργό 19χρονο

Στενό πρέσινγκ της Τότεναμ σε Ρόμα για θαυματουργό 19χρονο

«Μάτια» της Τότεναμ βρέθηκαν χτες στο Ολίμπικο για να παρακολουθήσουν από κοντά τον επόμενο μεγάλο μεταγραφικό στόχο της ομάδας.

Η σεζόν βρίσκεται ένα βήμα πριν το τέλος της για την Τότεναμ που προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον τελικό κόντρα στη Λίβερπουλ για το Champions League.

Αυτό δεν σημαίνει πως οι ιθύνοντες της λονδρέζικης ομάδας δε τσεκάρουν ήδη υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Δύο σεζόν απείχαν άλλωστε από το μεταγραφικό παζάρι, μη θέλοντας να ξοδέψουν πόρους του συλλόγου μέχρι να ανεγερθεί το νέο γήπεδο της ομάδας.

Αυτό πλέον είναι γεγονός και τα Σπιρούνια αναμένεται να βγουν πολύ… ζεστά στην ποδοσφαιρική αγορά το καλοκαίρι, έχοντας γλυκαθεί και ενισχυθεί οικονομικά από την πορεία του συλλόγου στο Champions League.

Σύμφωνα λοιπόν με ιταλικά δημοσιεύματα, η Τότεναμ θέλει πολύ να κάνει δικό της τον Νικολό Ζανιόλο. Τον 19χρονο χαφ της Ρόμα που δίκαια έχει στρέψει τα μάτια όλης της Serie A αλλά και της Ευρώπης πάνω του, έχοντας 6 γκολ και 2 ασίστ σε 35 ματς, στην πρώτη σοβαρή επαγγελματικά σεζόν της καριέρας του.

Η Τότεναμ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον νεαρό χαφ και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, όχι μόνο οι πρώτες συνομιλές έχουν ξεκινήσει μεταξύ ανθρώπων ων δύο ομάδων αλλά υπάρχει και πρόταση ύψους 50 εκατ. ευρώ από τους Άγγλους προς του Ρωμαίους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ