Εβρά: «Ο Πογκμπά θα φύγει από τη Γιουνάιτεντ»

Εβρά: «Ο Πογκμπά θα φύγει από τη Γιουνάιτεντ»

Την πεποίθησή του πως ο Πολ Πογκμπά θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω της έλλειψης αγάπης που δέχεται από τους οπαδούς, εξέφρασε ο Πατρίς Εβρά.

Ο Πολ Πογκμπά έχει έρθει σε απόλυτη ρήξη με τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που αποδείχθηκε και στο τελευταίο παιχνίδι των «κόκκινων διάβολων» για τη φετινή σεζόν κόντρα στην Κάρντιφ.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ο Γάλλος κατευθύνθηκε προς την κερκίδα, δέχθηκε την επίθεση των οπαδών, οι οποίοι πλέον δεν θέλουν να βλέπουν ούτε… ζωγραφιστό τον 26χρονο.

Μάλιστα, με το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης να παραμένει ζεστό για την περίπτωσή του, ο Γάλλος φαίνεται πως θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από το «Όλντ Τράφορντ», κάτι που άφησε να εννοηθεί και ο πολύ καλός του φίλος, Πατρίς Εβρά.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον Γκάρι Νέβιλ, ο παλαίμαχος άσος της Γιουνάιτεντ εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Πογκμπά δεν πρόκειται να μείνει στην ομάδα λόγω της έλλειψης αγάπης που δέχεται στην Αγγλία.

«Έχει τα περισσότερα γκολ και τις περισσότερες ασίστ κι όμως τον “σκοτώνουν”. Ναι, μπορεί ν’ αμφισβητούν το πόσο ηγετικός μπορεί να είναι στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία παιχνίδια και γι’ αυτό μπορείς ν’ ασκήσεις κριτική.

Ωστόσο, ήταν ο καλύτερος παίκτης όλης της σεζόν. Νομίζω ότι θα φύγει γιατί αισθάνεται πως δεν τον αγαπούν… Επειδή είναι αυτός που είναι, όλοι του μιλούν για τα κουρέματα, τους χορούς και το Instagram…» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ