«Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ο Σάρι από την Τσέλσι»

«Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ο Σάρι από την Τσέλσι»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο από την Τσέλσι, όπως μεταδίδει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport».

Το μέλλον του Μαουρίτσιο Σάρι στο Λονδίνο, για λογαριασμό της Τσέλσι, φαίνεται δυσοίωνο αφού, όπως μεταδίδουν Ιταλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο 60χρονος τεχνικός βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Μπορεί ο Σάρι να οδήγησε τους «μπλε» στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Premier League, να έφτασε μέχρι τον τελικό του League Cup, όπου έχασε στα πέναλτι από τη Μάντσεστερ Σίτι και μπορεί να έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το Europa League αφού προκρίθηκε στον τελικό, όμως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς φαίνεται να επιθυμεί την απομάκρυνση του.

Η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport» αναφέρει πως: «Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει αποφασίσει να τραβήξει τη μπρίζα από τον Σάρι ελέω της προβληματικής σχέσης του με τους οπαδούς και το στιλ παιχνιδιού του που δεν αρέσει στον κόσμο».

Αν τελικά ο Σάρι αποχωρήσει, πιθανός μετά τον τελικό του Europa League, τότε είναι πολύ πιθανό η Ρόμα και η Μίλαν να κινηθούν για να τον προσεγγίσουν. Παράλληλα υπάρξει και η περίπτωση που θέλει τη Γιουβέντους να έχει ψηλά στη λίστα της, σε περίπτωση που φύγει ο Αλέγκρι, τον πρώην τεχνικό της Νάπολι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ