«Χρυσώνουν» τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι

«Χρυσώνουν» τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι

Την εξαιρετική σεζόν που διένυσε με την Μάντσεστερ Σίτι ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλουν να επιβραβεύσουν οι «πολίτες» προσφέροντας του ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τη Μάντσεστερ Σίτι κατακτώντας το τρεμπλ (πρωτάθλημα, κύπελλο και Λιγκ καπ) στην Αγγλία, κάνοντας έτσι τους «πολίτες» την πρώτη ομάδα στο Νησί που πετυχαίνει το εγχώριο τρεμπλ.

Παράλληλα ο Ισπανός αναδείχθηκε και ως ο κορυφαίος τεχνικός της Premier League, με τη λίγκα να τον επιβραβεύει για την δουλειά που έκανε με τους «γαλάζιους» Μάντσεστερ. Αυτή όμως δεν φαίνεται είναι η μόνη επιβράβευση που έχει ο 48χρονος προπονητής.

Όπως μεταδίδουν τα Βρετανικά ΜΜΕ, στην Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζονται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας ώστε να τον ευχαριστήσουν για όλα όσα έχει τα χρόνια που βρίσκεται στον σύλλογο. Το συμβόλαιο αναμένεται να έχει διάρκεια πέντε ετών και θα αποφέρει συνολικά στον Καταλανό 115 εκατομμύρια ευρώ.

Οι σημερινές απολαβές του αγγίζουν τα 17 εκατομμύρια, ενώ αν όλα πάνε καλά τότε το ποσό αυτό θα αυξηθεί στα 23 εκατομμύρια για κάθε σεζόν που θα καθίσει στον πάγκο των «πολιτών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ