Δέκα εκτός έδρας εμφανίσεις που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοικτό (pics)

Δέκα εκτός έδρας εμφανίσεις που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοικτό (pics)

Όταν η ποδοσφαιρική ομάδα εμπνέει και η εταιρία αθλητικών ειδών στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, το αποτέλεσμα είναι μερικές φανέλες… έργα τέχνης. Ή και όχι! Πάμε να δούμε τις πέντε καλύτερες και τις πέντε χειρότερες εκτός έδρας εμφανίσεις της ερχόμενης σεζόν.

Αν οι ποδοσφαιρικές ομάδες είναι ιδέες, οι φανέλες είναι τα σύμβολά τους. Ένας τρόπος σύνδεσης των οπαδών τόσο μεταξύ τους όσο και με τον σύλλογο. Πόσο μάλλον όταν οι φανέλες αυτές είναι προϊόν εμπνευσμένου σχεδιασμού από την εκάστοτε εταιρία αθλητικής ένδυσης.

Τότε γίνεται… μόδα. Και αν οι εντός έδρας εμφανίσεις των ομάδων είναι… παγιωμένες και δεν χωράει αυτοσχεδιασμός, οι εκτός έδρας πολλές φορές είναι ένας λευκός καμβάς έτοιμος να δεχτεί τις ιδέες σχεδιαστών και συλλόγων. Το αποτέλεσμα πολλές φορές είναι εντυπωσιακό. Άλλες τραγικό…

Πάμε να δούμε το top 5 των καλύτερων εκτός έδρας εμφανίσεων των ευρωπαϊκών ομάδων σύμφωνα με τις φανέλες που έχουν «διαρρεύσει». Τα βλέμματα τραβούν η εμφανίσεις της Μπορούσια Ντόρτμουντ με σκούρα χρώματα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τη βιομηχανία μεταλλευμάτων της περιοχής του Ρουρ και του Άγιαξ με το ιδιαίτερο συνδυασμό πράσινου και πορτοκαλί. Ειδική αναφορά στη δημιουργία της Adiddas για τη Ρεάλ Μαδρίτης εμπνευσμένη από το προσωνύμιο των Μαδριλένων, «Γκαλάκτικος».

Λυών

Άγιαξ

Μπορούσια Ντόρτμουντ

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Ρεάλ Μαδρίτης

Εχθρός του καλού όμως είναι το… χειρότερο. Για κάθε φανέλα που ακόμα και ένας ουδέτερος φίλαθλος θα φορούσε και θα είχε στην ντουλάπα του, υπάρχουν άλλες φανέλες που δεν τις φοράς ούτε για… πιτζάμες ή θυμίζουν κακόγουστες ρόμπες της γιαγιάς. Άτυπη «πρωταθλήτρια» στην κόντρα των χειρότερων εμφανίσεων για φέτος είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κερδίζοντας στο νήμα τις Λίβερπουλ και Τσέλσι και κάνοντας όλους μας να αναρωτιόμαστε «τι στην ευχή σκέφτηκαν οι σχεδιαστές και πως το δέχτηκαν αυτό οι ομάδες», κυρίως της Premier League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λίβερπουλ

 

Τσέλσι

Σαουθάμπτον

Χέρτα Βερολίνου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ