«Σε συζητήσεις με τον Γκριεζμάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

«Σε συζητήσεις με τον Γκριεζμάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης και σύμφωνα με ρεπορτάζ η Μαν. Γιουνάιτεντ έχει έρθει σε επαφή με τον Γάλλο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να κινηθεί αρκετά δυναμικά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι για καταφέρει και πάλι να ανέβει στην κορυφή του Αγγλικού ποδοσφαίρου, διεκδικώντας το πρωτάθλημα.

Μετά το δημοσίευμα πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν μπει… σφήνα στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ματάις Ντε Λιχτ, αφού φέρονται να έχουν κάνει μια πολύ ισχυρή οικονομικά πρόταση στον 19χρονο Ολλανδό αμυντικό, ήρθε να προστεθεί το ενδιαφέρον για τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Γάλλος επιθετικός έχει ενημερώσει την Ατλέτικο Μαδρίτης πως θα αποχωρήσει από την ομάδα και σύμφωνα με δημοσίευμα του «Independent», οι άνθρωποι της ομάδας του Μάντσεστερ έχουν χτίσει νέες γέφυρες επικοινωνίας με την πλευρά του 28χρονου παίκτη.

Πέραν της Γιουνάιτεντ, αυξημένο ενδιαφέρον έχουν δείξει και η Μπαρτσελόνα, με την Παρί Σεν Ζερμέν οι οποίες αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση, με τους κόκκινους διαβόλους να είναι υπολογίσιμος «αντίπαλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ