Σαλάχ: «Θα ήθελα πολύ να έρθει στην Λίβερπουλ ο Ντε Ρόσι»

Σαλάχ: «Θα ήθελα πολύ να έρθει στην Λίβερπουλ ο Ντε Ρόσι»

Με αποθεωτικά σχόλια μίλησε ο Μοχάμεντ Σαλάχ για τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, τονίζοντας πως θα ήθελε να υπάρξουν συμπαίκτες μαζί στη Λίβερπουλ.

Με ανοικτές αγκάλες θα υποδεχόταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, σε περίπτωση που ο Ιταλός μετακόμιζε στην Αγγλία για λογαριασμό της Λίβερπουλ.

Ο θρύλος της Ρόμα αποτελεί παρελθόν από τις τάξεις του συλλόγου έπειτα από 19 ολόκληρα χρόνια, γεγονός που έχει πυροδοτήσει μεταγραφικά σενάρια σε όλη την Ευρώπη.

Με βάση αυτό, ο Αιγύπτιος κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με τον αν θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του στο Μέρσεισαιντ, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του 35χρονου άσου.

«Είναι ένας θρύλος, εκτός από ένας φίλος. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να πω για εκείνον. Είδα τον αγώνα κόντρα στην Πάρμα, τον αποχαιρετισμό από τους φιλάθλους της ομάδας, είναι ένας θρύλος της ομάδας και του ιταλικού ποδοσφαίρου» ανέφερε αρχικά για να προσθέσει:

 «Έκανε τα πάντα στην ομάδα της Ρόμα, θυσίασε τον εαυτό του για το σύλλογο. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω και πείτε του ότι τον αγαπώ και του εύχομαι καλή τύχη.

Θα το ήθελα πολύ να έρθει στην ομάδα. Δεν ξέρω αν υπάρχει πιθανότητα, αλλά μου αρέσει να παίζω μαζί του σε οποιαδήποτε ομάδα. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και θρύλος. Είναι ευπρόσδεκτος εδώ». 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ