Σάρι: «Είμαι ευτυχισμένος στην Τσέλσι, λατρεύω την Premier League»

Σάρι: «Είμαι ευτυχισμένος στην Τσέλσι, λατρεύω την Premier League»

Ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, δήλωσε ευτυχισμένος στους Μπλε μετά την κατάκτηση του Europa League, ρίχνοντας το γάντι στον Αμπράμοβιτς σχετικά με την παραμονή του.

Πολλά έχουν γραφτεί από τον αγγλικό Τύπο σχετικά με τον Μαουρίτσιο Σάρι και το αν θα αντέξει για δεύτερη χρονιά στον… ηλεκτρικό πάγκο της Τσέλσι. Ο πρώην τεχνικός της Νάπολι ωστόσο δείχνει να διασκεδάζει την εμπειρία της Premier League, καλώντας εμμέσως πλην σαφών τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι στον πάγκο των Μπλε.

Αμέσως μετά την κατάκτηση του πρώτου μεγάλου τίτλου της καριέρας του με τη νίκη (4-1) επί της Άρσεναλ στον τελικό του Europa League, δήλωσε ότι είναι ευτυχισμένος στον πάγκο της Τσέλσι, παρά τις επίμονες εικασίες ότι είναι κοντά στην επιστροφή στην Ιταλία.

«Γνωρίζετε πολύ καλά ότι αγαπώ την Premier League, το επίπεδο του παιχνιδιού», δήλωσε ο Σάρι στους δημοσιογράφους. «Είμαι τυχερός γιατί είμαι στην Τσέλσι, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Premier League, ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο», είπε. «Γι’ αυτό είμαι ευτυχής, αλλά φυσικά θέλω να μάθω αν η ομάδα είναι ευτυχισμένη, αν μπορούμε να προχωρήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ