Διακοπές στην Ελλάδα ο Μιλιβόγεβιτς (pic)

Διακοπές στην Ελλάδα ο Μιλιβόγεβιτς (pic)

Ο Σέρβος μέσος απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο και διαφημίζει τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς την τριετία που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό «δέθηκε» με την ομάδα αλλά και την Ελλάδα και συχνά πυκνά επισκέπτεται τη χώρα μας για διακοπές.

Ο Σέρβος μέσος, ο οποίος τα πηγαίνει περίφημα στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει καταφέρει να γίνει αρχηγός στην Κρίσταλ Πάλας, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη χώρα μας μαζί με την οικογένειά του και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο 28χρονος γεμίζει τις μπαταρίες του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο, διαφημίζοντας τη χώρα μας σε όλο τον πλανήτη με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Την Πέμπτη ο Σέρβος άσος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του με θέα την ελληνική θάλασσα και προκάλεσε… πανικό στους θαυμαστές του, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να του ζητάνε να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι. Μπορεί λοιπόν να έχουν περάσει δύο χρόνια από την αποχώρησή του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αλλά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς δεν ξεχνάει ούτε τους Ερυθρόλευκους, αλλά ούτε και τη χώρα μας.

Δείτε τη φωτογραφία του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🌴☀️🔕🇬🇷 #holiday #summer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luka Milivojevic (@luka_milivojevic05) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ