Κλοπ: «Είμαι πολύ… λογικός για να επιβιώσω στην πολιτική»

Κλοπ: «Είμαι πολύ… λογικός για να επιβιώσω στην πολιτική»

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ιδιαίτερα πολιτικοποιημένος και το απέδειξε για μία ακόμη φορά με τις δηλώσεις που έκανε.

Για πολλοστή φορά ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε τα πολιτικά πράγματα και με δόση χιούμορ βέβαια που τον διακατέχει.

Ο Γερμανός τεχνικός απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει πολιτικός, καθώς ο ίδιος είναι… λογικός.

Επίσης, τόνισε πως οι πολιτικοί το μόνο που κάνουν είναι να τρομοκρατούν συνεχώς τον κόσμο για το τι θα συμβεί στο μέλλον, ενώ ανέφερε πως είμαστε τυχεροί που ζούμε μετά τη γενιά του Β Παγκοσμίου Πολέμου, επειδή έχουμε την ευκαιρία να χτίζουμε συνεχώς πράγματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κλοπ:

«Η γενιά μας, ζει έπειτα από μια γενιά που βίωσε έναν Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι γονείς μας βίωσαν τον πόλεμο. Γι’ αυτό και μας λένε »ζείτε στην καλύτερη περίοδο». Είναι μια ευκαιρία να χτίζεις συνεχώς νέα πράγματα, γιατί ο πόλεμος τα γκρεμίζει όλα.

Ο κόσμος, όμως, έχει ένα αίσθημα του ότι »πρέπει εμείς να τα κάνουμε καλα» βάζοντας σύνορα και διαχωριστικά με τον άλλο λαό, αδιαφορώντας για τα προβλήματα του άλλου. Λένε »ας τα λύσουν μόνοι τους τα δικά τους». Δεν έχει καμία λογική αυτό.

Ακόμα και τώρα, οι πολιτικοί κάνουν αυτό που έκαναν οι παλαιότεροι. Πάντοτε τρομοκρατούν τον κόσμο και λένε »αν δεν κάνετε τώρα αυτό, τότε θα πάθετε αυτό και αυτό και αυτό στο μέλλον». Εκείνοι που είναι πιο λογικοί και αισιόδοξοι για το μέλλον, δεν ακούγονται και δεν τους δίνει κανείς σημασία.

Σίγουρα, ο κόσμος δεν βρίσκεται στην καλύτερή του στιγμή. Προβλήματα έχουμε κι εμείς στη Γερμανία, ίσως όχι τόσο σημαντικά γιατί δεν κάναμε κάποιο δημοψήφισμα. Θεωρώ την Ευρωπαϊκή Ένωση κάτι πολύ καλό και πρέπει όλοι ν’ αντιληφθούν ότι θα πρέπει να λύσουμε μαζί τα προβλήματά μας γιατί είναι παρόμοια» ανέφερε ο Κλοπ.

Όταν του έγινε η ερώτηση για το πόση απήχηση θα είχε αν ασχολούταν με την πολιτική, απάντησε: «Δεν θα επιβίωνα, είμαι πολύ… λογικός για να ασχοληθώ με την πολιτική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ