Ανακοίνωσε Τζέιμς η Γιουνάιτεντ (vid)

Ανακοίνωσε Τζέιμς η Γιουνάιτεντ (vid)

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πλέον και επίσημα ο Ντάνιελ Τζείμς, με το αγγλικό κλαμπ να ανακοινώνει την απόκτησή του από τη Σουόνσι.

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πλέον και επίσημα ο Ντάνιελ Τζέιμς.

Ο Ουαλός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέβαλαν συνολικά το ποσό των 18 εκατομμυρίων λιρών στη Σουόνσι για να τον αποκτήσουν.

«Η Γιουνάιτεντ είναι το ιδανικό μέρος για να εξελιχθώ ως παίκτης. Είμαι πολύ περήφανος και ανυπομονώ να δουλέψω με τον Σόλσκιερ και τους νέους μου συμπαίκτες», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Τζέιμς, ο οποίος πλέον είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Αντίστοιχα, ο τεχνικός του αγγλικού συλλόγου, Όλε Γκούναρ Σόσλκιερ ανέφερε: «Είναι ένας εξαιρετικός νεαρός εξτρέμ που είχε καταπληκτική σεζόν με την Σουόνσι και έχει όσα όσα απαιτούνται για να γίνει παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Πάντως, η μετακίνηση του 21χρονου στη Γιουνάιτεντ είχε προαναγγελθεί από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα μετά και από επίσημη τοποθέτηση των «κόκκινων διάβολων».

https://twitter.com/ManUtd/status/1138809517616050176

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ