Η Γιουνάιτεντ ψάχνει να σωθεί από τον… τεχνικό της διευθυντή

Η Γιουνάιτεντ ψάχνει να σωθεί από τον… τεχνικό της διευθυντή

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βγάζει κραυγή βοήθειας για να απελευθερωθεί από τον τεχνικό της διευθυντή, ο οποίος εκτελεί χρέη καπετάνιου σε ένα ναυαγισμένο καράβι.

Η απογοητευτική φετινή σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία εντός του κλαμπ και ειδικά προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπό.

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Εντ Γούντγορντ ,έχει δεχθεί δριμεία επίθεση από τα αγγλικά μίντια τους τελευταίους μήνες, καθώς οι αποφάσεις του για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας φαίνεται πως τελικά μόνο ζημιά έχουν προκαλέσει στους «κόκκινους διάβολους».

Από την αποτυχημένη μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες ως εκείνες των Ντι Μαρία, Λουκάκου, Φρεντ, Μιχταριάν και Ντεπάι, ο Άγγλος επιχειρηματίας δεν έχει καταφέρει να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα, ενώ τα υπέρογκα ποσά που κατατέθηκαν δεν βρήκαν ποτέ αντίκρισμα στον αγωνιστικό χώρο.

Η αποτυχία του Γούντγορντ να οργανώσει ο ίδιος μια καλά στελεχωμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θα πρωταγωνιστεί στο μέλλον προκάλεσε τη γκρίνια της πλειοψηφίας των οπαδών, οι οποίοι ζήτησαν άμεσα την πρόσληψη ενός νέου αθλητικού διευθυντή που θα χειρίζεται από εδώ και πέρα τις μεταγραφικές κινήσεις.

Προς έκπληξη πολλών πάντως, ο Γούντγουορντ δεν άκουσε τις φωνές που κατακλύζουν κάθε εβδομάδα το «Όλντ Τράφορντ» και αντ’ αυτού για ακόμη μια σεζόν έχρισε εαυτόν επικεφαλής των μεταγραφικών κινήσεων.

Η πρώτη… έξοδος στο παζάρι του καλοκαιριού μπορεί να έδειξε θετικά σημάδια με την απόκτηση του πολλά υποσχόμενου Ντάνιελ Τζέιμς,  όμως στην πρώτη στραβή, τόσο οι φίλαθλοι όσο και τα αγγλικά Μέσα θα περιμένουν τον Γούντγορντ στη γωνία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ