«Τα σκάει» χοντρά για Λο Σέλσο η Γιουνάιτεντ

«Τα σκάει» χοντρά για Λο Σέλσο η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τζοβάνι Λο Σέλσο και είναι έτοιμη να καταθέσει τρελή πρόταση στην Μπέτις,

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει θέσει επί τάπητος τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ψάχνει να βρει τους κατάλληλους παίκτες προκειμένου η ομάδα του να γίνει διεκδικήτρια του τίτλου στην Αγγλία.

Ένας από τους παίκτες λοιπόν που απασχολεί τους κόκκινους διαβόλους φέρεται να είναι και ο Τζοβάνι Λο Σέλσο, ο οποίος πραγματοποίησε μια εκπληκτική σεζόν με τη φανέλα της Μπέτις.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρουν στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στο Estadio Deportivo, η Γιουνάιτεντ έχει μπει πολύ γερά στο «κόλπο» της απόκτησης του και ετοιμάζει «τρελή» πρόταση για να τον κάνει δικό της.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μπέτις έχει αρνηθεί ήδη πρόταση 40 εκατ. ευρώ για τον παίκτη από την Τότεναμ, έχει πει «όχι» και στα 55 εκατ. ευρώ της Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως πολύ δύσκολα θα απαντήσει αρνητικά και στα 70 εκατ. ευρώ που δίνει η Γιουνάιτεντ για τον 23χρονο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ