Πάει για διπλό «μπαμ» με Κουτίνιο και Ράκιτιτς η Γιουνάιτεντ

Πάει για διπλό «μπαμ» με Κουτίνιο και Ράκιτιτς η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να πυροδοτήσει διπλή «βόμβα» με την απόκτηση τόσο του Φελίπε Κουτίνιο, αλλά και του Ιβάν Ράκιτιτς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προετοιμάζει σιγά σιγά την επόμενη μέρα της δίχως τον Πολ Πογκμπά, καθώς η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρησή του φαίνεται πως έχει ξεκινήσει μετά και τις δηλώσεις του για μια νέα πρόκληση.

Ο Γάλλος φαίνεται πως οδεύει προς τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους κόκκινους διαβόλους να ετοιμάζονται για ένα διπλό «μπαμ» που θα ταράξει τα νερά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, αν η βασίλισσα πράγματι ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά, είναι δεδομένο ότι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα δώσει πολλά χρήματα για να τον αντικαταστήσει.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» στο στόχαστρο βρίσκονται οι Ιβάν Ράκιτιτς και Φελίπε Κουτίνιο, οι οποίοι αποτελούν τους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στο μυαλό του Νορβηγού τεχνικού.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος δεν έχει πάρει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στους Καταλανούς, μετά την απόκτησή του από τη Λίβερπουλ στις αρχές του 2018. Το συμβόλαιο του Κουτίνιο με τους «μπλαουγκράνα» ολοκληρώνεται το 2023 και πιθανότατα θα αποχωρήσει μιας και είναι κοντά στη μεταγραφή του στην Μπάρτσα και ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Παράλληλα, για την περίπτωσή του, πέραν της Γιουνάιτεντ, ενδιαφέρεται και η Γιουβέντους με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ για τον Κροάτη σταρ τα δεδομένα δείχνουν ότι κι αυτός θα ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να δώσει περίπου 160 εκατ. ευρώ και για τους δύο, αλλά μόνο σε περίπτωση που φύγει ο Πογκμπά και η Ρεάλ δαπανήσει τα 150 εκατ. που θέλει η αγγλική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ