Νέο «άκυρο» στη Γιουνάιτεντ για Μπισάκα

Νέο «άκυρο» στη Γιουνάιτεντ για Μπισάκα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε δεύτερη πρόταση στην Κρίσταλ Πάλας για την απόκτηση του Άαρον Μπισάκα, όμως και πάλι οι Λονδρέζοι ήταν αρνητικοί.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί διακαώς την απόκτηση ενός δεξιού μπακ που θα αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για πολλά χρόνια.

Ο παίκτης λοιπόν που έχουν ξεχωρίσει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και οι συνεργάτες του είναι ο Άαρον Μπισάκα της Κρίσταλ Πάλας.

Ο νεαρός αμυντικός πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Πάλας και οι κόκκινοι διάβολοι θέλουν να τον εντάξουν άμεσα στο δυναμικό τους. Ωστόσο η πρώτη πρόταση που κατέθεσαν δεν ήταν αρκετή, με τους Λονδρέζους να απαντούν αρνητικά στα 40 εκατ. λίρες.

Η Γιουνάιτεντ όμως επανήλθε με νέα επίσημη προσφορά για τον παίκτη που άγγιζε τα 50 εκατ. λίρες, όμως τα 15 εκατ. είχαν τη μορφή μπόνους.

Η διοίκηση της Πάλας απάντησε και πάλι αρνητικά και με συνοπτικές διαδικασίες μάλιστα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πωλείται ο Μπισάκα αν δεν βάλει στα ταμεία της η ομάδα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς 50 εκατ ευρώ καθαρά και δίχως τη μορφή μπόνους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ