Ολοκληρώνεται του Μπισάκα στη Γιουνάιτεντ!

Ολοκληρώνεται του Μπισάκα στη Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβασε την πρόταση της στα 55 εκατ. ευρώ για τον Άαρον Μπισάκα και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει διακαώς τον Άαρον Μπισάκα και φαίνεται από την προσπάθεια που καταβάλλει για να τον κάνει δικό της.

Οι κόκκινοι διάβολοι έχουν καταθέσει δύο προτάσεις τις προηγούμενες μέρες, όμως η Κρίσταλ Πάλας ήταν αρνητικοί και μάλιστα χωρίς να διαπραγματευτεί καν οποιαδήποτε από τις δύο προσφορές. Η δεύτερη μάλιστα με τα μπόνους έφτασε τα 50 λίρες. ευρώ, όμως και πάλι οι Λονδρέζοι είπαν «όχι».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Mirror, η Γιουνάιτεντ εκτόξευσε την πρόταση της στην Πάλας για την απόκτηση του Μπισάκα και ο Αγγλος μπακ πλησιάζει στην ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Συγκεκριμένα, οι κόκκινοι διάβολοι κατέθεσαν και τρίτη προσφορά στους Λονδρέζους, που αγγίζει τα 55 εκατ. λίρες, γεγονός που… στέλνει τον 21χρονο αμυντικό στο Ολντ Τράφορντ.

Όπως όλα δείχνουν η Γιουνάιτεντ ολοκληρώνει τη μεταγραφή και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινωθεί ο νεαρός μπακ που πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά. Αν μάλιστα ολοκληρωθεί θα γίνει αυτόματα η πιο ακριβή μεταγραφή μπακ στην ιστορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ