Και η Γιουνάιτεντ για Έρικσεν

Και η Γιουνάιτεντ για Έρικσεν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προστέθηκε στις ομάδες που θέλουν τον Κρίστιαν Έρικσεν, που είναι στην πόρτα της εξόδου από την Τότεναμ.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν αποτελεί έναν από τους παίκτες που απασχολούν τις περισσότερες ομάδες της Ευρώπης. Το γεγονός ότι θέλει να φύγει από την Τότεναμ το καλοκαίρι έχει βάλει στο «κόλπο» της απόκτησης του, τόσο τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και της Γιουβέντους, αλλά και της Μπάγερν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν από την Αγγλία πάντως ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχει δείξει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί τις τάσεις φυγής που έχει.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλει τον Δανό μεσοεπιθετικό, ειδικά σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Πολ Πογκμπά και φέρεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση για να τον κάνει δικό της. Βέβαια η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, καθώς τόσο η Ρεάλ όσο και οι Γιουβέντους και Μπάγερν θέλουν τον Δανό της Τότεναμ και λέγεται ότι ούτε 100 εκατ. ευρώ δεν θα φτάσουν για όποια από τις τέσσερις θέλει να τον αποκτήσει.

Η Γιουνάιτεντ πάντως φέρεται διατεθειμένοι να προσφέρει μέχρι και 90 εκατ. ευρώ που είναι το ποσό που φτάνει πιο κοντά στα «θέλω» τον πετεινών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ