Τρελά «πετροδόλαρα» στα πόδια του Χολέμπας

Τρελά «πετροδόλαρα» στα πόδια του Χολέμπας

To10.gr γράφει για τη νέα σούπερ μεταγραφή που είναι έτοιμος να κάνει ο Χοσέ Χολέμπας, εκτοξεύοντας (κι άλλο) τον ετήσιο μισθό του.

Σε λίγες ημέρες θα κλείσει τα 35 του χρόνια. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτε για τις ποδοσφαιρικές του επιδόσεις. Ο Χοσέ Χολέμπας αποτελεί έναν σύγχρονο Ντόριαν Γκρέι του ποδοσφαίρου, καθώς κάθε χρόνο, μαζί με την ηλικία του, μεγαλώνει και η ποιότητά του, η ικανότητά του να επιδρά θετικά στο παιχνίδι της ομάδας του και φυσικά οι αριθμοί του. Ο πρώην διεθνής αριστερός μπακ, που έχτισε την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αποτελεί σημείο αναφοράς για τη  Γουότφορντ. Και παρά την ηλικία του, συνεχίζει να είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους ποδοσφαιριστές της. Με τον αγγλικό σύλλογο να έχει ήδη δεχθεί τρεις επίσημες προτάσεις για να τον παραχωρήσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο 35χρονος Χολέμπας είναι πολύ πιθανό να κάνει ακόμη μία χρυσοφόρα μεταγραφή, εκτινάσσοντας τις ετήσιες απολαβές του και παίρνοντας τα τελευταία… ένσημα. Αλλά σε χρυσό. Διότι, όπως έγινε γνωστό, για την απόκτησή του ενδιαφέρονται δύο ομάδες από τη Σαουδική Αραβία. Ομάδες που δεν τον παρακολουθούν απλά, αλλά έχουν ξεκινήσει επαφές για την αγορά του!

Ο Χολέμπας έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020 με τη Γουότφορντ, η οποία τον είχε αγοράσει έναντι 4.000.000 € από τη Ρόμα το 2015 και δεν έχει διάθεση να τον αποχωριστεί, εάν δεν λάβει ένα ποσό κοντά στο 1.500.000 €. Χρήματα που είναι… ψίχουλα για τους Σαουδάραβες.

Εξάλλου, οι σύλλογοι που θέλουν να αγοράσουν τον Χολέμπας έχουν απευθυνθεί στον παίκτη ενημερώνοντάς τον πως του προσφέρουν σχεδόν 10.000.000 € για τρία χρόνια! Ένα συμβόλαιο εκτός πραγματικότητας, που ο κάθε… 35χρονος ποδοσφαιριστής ονειρεύεται να βρει.

Γιατί τόσο μεγάλα νούμερα για έναν τόσο μεγάλο σε ηλικία παίκτη; Διότι οι Σαουδάραβες τον θέλουν και για ποδοσφαιρικούς, αλλά και για εμπορικούς λόγους. Βλέπετε, ο Χολέμπας τελείωσε τη χρονιά με 3 γκολ και 7 ασίστ και ήταν βασικός και στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Γουότφορντ. Μάλιστα, ψηφίστηκε ως ο δεύτερος καλύτερος παίκτης της σεζόν από τους οπαδούς της ομάδας του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ