Κλείνει Εντομπελέ με «τρελά» λεφτά η Τότεναμ

Κλείνει Εντομπελέ με «τρελά» λεφτά η Τότεναμ

Παίκτης της Τότεναμ θα πρέπει να θεωρείται ο Τανγκί Εντομπελέ, αφού η Λιόν συμφώνησε με τα «σπιρούνια» για την αγορά του με ποσό ρεκόρ για τον σύλλογο.

Μπορεί η Τότεναμ να μην έκανε κάποια μεταγραφή την περσινή αγωνιστική περίοδο ωστόσο φέτος όμως φαίνονται αποφασισμένοι να επιστρέψουν δυναμικά και φέρουν στο Λονδίνο αξιόλογους παίκτες με ταλέντο, που θα βοηθήσουν την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Ένας από αυτούς τους παίκτες θα είναι και ο Τανγκί Εντομπελέ, για τον οποίο τα «σπιρούνια» φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει σε όλα με την Λιόν, με σκοπό ο Γάλλος μέσος να μετακομίσει στην Αγγλία και την Premier League.

Τα λεφτά που αναμένεται να βγάλει η Τότεναμ από τα ταμεία της είναι ρεκόρ για τον σύλλογο, αφού όπως έχει γίνει γνωστό οι δύο σύλλογοι «έδωσαν τα χέρια» για ένα ποσό περίπου στα 73 εκατομμύρια ευρώ.

Ενδεικτικό είναι πως οι «λυωναί» έδωσαν 8 εκατομμύρια στην Αμιέν για να τον αποκτήσουν, με τον 22χρονο μέσο να πραγματοποιεί μια πάρα πολύ καλή σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα τραβώντας το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, με την Τότεναμ όμως να κερδίζει τελικά την υπογραφή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ