Ολοκληρώνεται του Μπισάκα στη Γιουνάιτεντ!

Ολοκληρώνεται του Μπισάκα στη Γιουνάιτεντ!

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να θεωρείται ο Άαρον Βαν Μπισάκα, καθώς οι κόκκινοι διάβολοι τα βρήκαν με την Πάλας στα 56 εκατ. ευρώ και ο παίκτης θα περάσει αύριο από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από πολλές προσπάθειες φαίνεται ότι κατάφερε να πείσει την Κρίσταλ Πάλας να της παραχωρήσει τον Άαρον Βαν Μπισάκα.

Οι κόκκινοι διάβολοι συμφώνησαν με τους Λονδρέζους μετά από πολύ κόπο και τρεις προτάσεις στα 56 εκατ. ευρώ και πλέον είναι θέμα χρόνου ο 21χρονος δεξιός μπακ να αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του συλλόγου μετά τον Ντάνιελ Τζέιμς.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους διήρκησαν αρκετό καιρό, όμως εντέλει βρέθηκε η χρυσή τομή και ο Μπισάκα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, αφού τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Ολντ Τράφορντ.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αγγλία η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 24 ωρών, με τον παίκτη να ταξιδεύει άμεσα στο Μάντσεστερ για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Μπισάκα θα είναι παίκτης της Γιουνάιτεντ για τα επόμενα πέντε τουλάχιστον χρόνια και θα αμείβεται με τουλάχιστον 90.000 ευρώ τη βδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως νεαρός μπακ την φετινή χρονιά είχε 39 συμμετοχές και 4 ασίστ με την φανέλα της Κρίσταλ Πάλας και ήταν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς σε ολόκληρη την Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ