Πάει για το «μπαμ» με Ομπαμεγιάνγκ η Γιουνάιτεντ!

Πάει για το «μπαμ» με Ομπαμεγιάνγκ η Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή, αποκτώντας τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την Άρσεναλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει βόμβα μεγατόνων, καθώς έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Οι κόκκινοι διάβολοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του επιθετικού της Άρσεναλ και σύμφωνα με δημοσίευμα της Corrielle Dello Sport φέρονται διατεθειμένοι να καταθέσουν άμεσα πρόταση για να τον κάνουν δικό τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Γιουνάιτεντ θέλει να κάνει το χατίρι στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και να πάρει έναν στράικερ που θα είναι τελείως διαφορετικός από τον Ρομέλου Λουκάκου. Παράλληλα, η ενδεχόμενη μεταγραφή του Ομπαμεγιάνγκ θα σημάνει και την αποχώρηση του Βέλγου στράικερ, καθώς θα διευκολύνει και τη μετακίνηση του στην Ίντερ που «καίγεται» να τον αποκτήσει.

Για να κάνει δικό της τον Όμπαμεγιάνγκ η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να καταθέσει πρόταση τουλάχιστον 90 εκατ. ευρώ, ενώ και η Άρσεναλ δεν φέρεται έτοιμη να χάσει τον βασικό φορ της από ανταγωνιστικό σύλλογο. Παρόλα αυτά αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή οι κανονιέρηδες θα έχουν μεγαλύτερη ευελιξία στο μεταγραφικό παζάρι, αφού η πολιτική του συλλόγου είναι ιδιαίτερα σφιχτή.

Σε περίπτωση που ο Ομπαμεγιάνγκ πάει στους κόκκινους διαβόλους τότε δεδομένα τα χρήματα θα δοθούν για την απόκτηση του αντικαταστάτη του, που λέγεται ότι πιθανόν να είναι ο Μάουρο Ικάρντι, αν ο Λουκάκου υπογράψει στην Ίντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ